Ξεκινάμε!
- 1 Ξεκοκάλισε για αρχή το κοτόπουλο και μετά πλάτυνε τα κομμάτια του συμπαθούς πουλερικού, βάλ' τα σε ένα ταψάκι και αλατοπιπέρωσέ τα.
- 2 Πρόσθεσε το μοσχοκάρυδο και το στιγμιαίο ζωμό κότας, και πασπάλισε με τριμμένο τυρί και λίγο αλεύρι.
- 3 Χτύπησε 2 αυγά σε ένα μπολ και βούτηξε σ' αυτά τα κομμάτια του κοτόπουλου και κατόπιν στη γαλέτα. Τελική φάση: βάλε τη φυτίνη
- 4 Τελική φάση: βάλε τη φυτίvη να ζεσταθεί καλά στο τηγάνι και τηγάνισε το κοτόπουλο για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
- 5 Μετά μπορείς να ξεκοκαλίσεις το κοτόπουλο (μεταφορικά αυτή τη φορά) με γαρνιτούρα πατάτες ψιλοκομμένες, καρότα, σπανάκι ή αρακά σωτέ.
Καλή όρεξη!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου