Ξεκινάμε!
- 1 Ξεκοκάλισε για αρχή το κοτόπουλο και μετά πλάτυνε τα κομμάτια του συμπαθούς πουλερικού, βάλ' τα σε ένα ταψάκι και αλατοπιπέρωσέ τα.
 - 2 Πρόσθεσε το μοσχοκάρυδο και το στιγμιαίο ζωμό κότας, και πασπάλισε με τριμμένο τυρί και λίγο αλεύρι.
 - 3 Χτύπησε 2 αυγά σε ένα μπολ και βούτηξε σ' αυτά τα κομμάτια του κοτόπουλου και κατόπιν στη γαλέτα. Τελική φάση: βάλε τη  φυτίνηνα ζεσταθεί καλά στο τηγάνι και τηγάνισε το κοτόπουλο για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.Μετά μπορείς να ξεκοκαλίσεις το κοτόπουλο (μεταφορικά αυτή τη φορά) με γαρνιτούρα πατάτες ψιλοκομμένες, καρότα, σπανάκι ή αρακά σωτέ.
 - 4 Τελική φάση: βάλε τη φυτίvη να ζεσταθεί καλά στο τηγάνι και τηγάνισε το κοτόπουλο για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
 - 5 Μετά μπορείς να ξεκοκαλίσεις το κοτόπουλο (μεταφορικά αυτή τη φορά) με γαρνιτούρα πατάτες ψιλοκομμένες, καρότα, σπανάκι ή αρακά σωτέ.
 
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου