Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2011

Hot dog

Σιγουρέψου ότι έχεις:

  • 4 ψωμάκια Hot Dog (μακρόστενο)
  • 4 λουκάνικα Φρανκφούρτης
  • 4-5 κουταλιές σούπας σαλάτα Φάρμα Κηπουρού
  • Ανάλογη ποσότητα Ketchup
  • Ανάλογη ποσότητα μουστάρδα απαλή
  • Ανάλογη ποσότητα μαγιονέζα

Ξεκινάμε!

  • 1 Για να φτιάξεις ένα καλό Hot dog χρειάζεται σύστημα.
  • 2 Τι σύστημα; Τοποθέτησε τα ψωμάκια του Hot dog σε ένα ταψάκι με μια σχάρα φούρνου.
  • 3 Ρίξε στο ταψάκι σας περίπου 1-2 εκ. νερό και τα λουκάνικα.
  • 4 Τοποθέτησε τα ψωμάκια στη σχάρα και σκέπασε το ταψί με ένα άλλο ταψί ίδιου μεγέθους.
  • 5 Το «σύστημά» σας είναι έτοιμο. Τοποθέτησε τη σχάρα με τα ταψάκια πάνω σε μια εστία της κουζίνας ή, εναλλακτικά, βάλ’ τα για 10 λεπτά στο φούρνο στους 150°C, ενώ το νερό θα είναι ήδη βραστό.
  • 6 Άφησε τα ψωμάκια με τους υδρατμούς να μαλακώσουν μέχρι να τα σερβίρεις, και, όταν είναι έτοιμα, άνοιξέ τα κατά μήκος και άλειψέ τα με τη Φάρμα Κηπουρού.
  • 7 Σαν να λείπει κάτι... Α, ναι! Τα λουκάνικα. Βγάλ’ τα από το ζεστό νερό και τοποθέτησέ τα στα ψωμάκια, προσθέτοντας ketchup
    και μαγιονέζα
    , ανάλογα με το γούστο σου.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου